Cum e sa fii tu din nou

Oare de ce ne complicam existenta?

Poate vrem sa iesim din rutina de zi cu zi si sa ne facem viata mai „palpitanta” sau suntem disperati sa ne agatam de sentimente care inainte ne erau straine sau vagi si acum vrem sa le experimentam..insa oricare ar fi motivul, e complicat atunci cand trebuie sa te readuci pe linia de plutire, sa fii tu insuti, desi ai uitat ulterior cum mai esti, sau ai vrut sa uiti.

Schimbarea .. de cele mai multe ori este benefica, tinde spre evolutie, insa asta depinde de alegerea pe care o iei intr un moment cheie, stiut numai de tine. Deci fii sigur pe tine, chiar daca simti ca esti nesigur! Ia ti inima in  dinti, destinul si croieste ti drumul printre toate obstacolele vietii, numai asa poti ajunge acolo unde ai visat,intr un loc unic, stiut numai de tine..calea ta !

Ce greu este sa regreti un lucru, te simti neputincios si simti ca toate relele se aduna deasupra ta ca un nor negru….si greu mai treci de el.

Si atunci, intr-o clipa de revelatie divina, iti vine sa tipi: ”As spune tot..as sterge tot, tot ce ma doare! Si ma simt in deriva…ca plutesc singur si fara sens…lumea e intr-o continua miscare..iar eu….as vrea sa trec peste toate! Pentru ca stiu ca merit! Pentru ca stiu ca pot sa ma trezesc si sa ma aduc pe linia de plutire. Trebuie sa cred ca exista, si sigur ma voi vindeca! Solutia este sa am incredere in mine, in tot .”

”Vreau sa ma lase in pace gandurile rele si posomorate si sa nu se mai lege de mine! Vreau sa cant, sa visez, sa rad, sa plutesc! Vreau sa ma afirm, sa traiesc! Vreau sa ma bucur de tot ! Vreau sa ma bucur cu cei dragi! Vreau sa ma simt bine! Vreau sa fiu eu! fara nimeni altcineva!Vreau, vreau, vreau! Vreau sa ma vindec!!Si stiu ca voi reusi!”.

Nu e asa de complicat, trebuie sa iti iubesti existenta si vei stii cum sa o faci mai buna!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s