Îi inspiri pe ceilalti sau esti doar inspirat ei?

Este adevarat ca viata ne asaza la rascruce in anumite momente si nu stim ce sa alegem sau ne e frica de asta. Insa, in situatii de acest gen, grele, situatii limita, se arata adevaratul caracter si putere de care dispunem. Si vom fi uimiti poate de capacitatea de care dam dovada, mai ales atunci cand suntem motivati de imprejurimi. Si vom fi calauziti de lumina din interiorul nostru si vom crede cu putere ca este bine sa incerci si sa nu te dai batut. Un tablou poate avea semnificatii diferite pentru multi privitori. Deci, depinde din ce unghi privesti tabloul vietii tale pictat de catre tine. Cu cat esti mai pozitiv, cu atat atragi mai multe lucruri pozitive in jur. Oamenii de succes sunt pozitivi.Este chiar atat de simplu.

Ca sa inspiri pe ceilalti trebuie sa fii un model,iar lumea are nevoie de modele pozitive, insa nu de idoli. Ca sa ii inspiri pe ceilalti trebuie sa fii tu la randul tau inspirat de altii. Am urmarit un film recent..Pay it forward, interesant cum, atunci cand pui intrebarile potrivite, trezesti in altii dorinta de a vrea sa faca mai mult pentru lume si ei insisi. In momente de cumpana trebuie sa analizezi toata evolutia ta si situatia cu care te confrunti si abia apoi sa crezi ca este posibil cumva sa muti muntii din loc. Cumva, adica fiind inspirat de modele pozitive din jurul tau si nu numai. Experienta, cunostintele tale pe care le acumulezi in timp, puterea si determinarea ta nu fac decat sa fie invatatura pentru altii care sunt dispusi sa invete. Trebuie sa fii deschis ca sa impartasesti asta. Creaza si ofera valoare tuturor cu care intri in contact.Asta va duce la prosperitate.

Oamenii care reusesc sa ii inspire si sa le dea valoare celorlalti prin ceea ce spun, fac sau prin cine sunt, fac acest lucru pentru ca intr-un moment al vietii lor au primit ceva care a fost valoros, nu numai prin continut, cat mai ales pentru impactul care l-a avut in viata lor. Apreciem un lucru mai mult cand avem nevoie de acesta sau dupa ce il pierdem.De aceea trebuie sa tinem cont de toate aspectele vietii si de lucrurile bune pe care ea ni le pune in cale sau de noile carari ce pot aduce si mai multe oportunitati pentru noi.

Imagine

4 gânduri despre „Îi inspiri pe ceilalti sau esti doar inspirat ei?

  1. Robert spune:

    Sunt si eu de aceeasi parere: trebuie sa oferim valoare celor din jur, pentru a-i inspira, si pentru a ne apropia de prosperitatea adevarata.

Lasă un comentariu