De ce ne plangem?

Pentru ca este mai usor decat sa luam atitudine! Pentru ca e mai usor sa acceptam ce ni se intampla si sa urmam turma. Pentru ca e mai simplu sa fim supusi, decat sa reactionam cand ceva nu ne convine. Pentru ca..

Pentru ca atunci cand te razvratesti risti sa pierzi multe, dar poate si castigi ceva! Castigi demnitate si adevarul tau! Castigi libertate pana la urma, care n-are niciun pret. Si-n fiecare zi ce trece parca ne invartim intr-un cerc, concentrandu-ne spre a iesi mai repede, nu pe a-l transforma in patrat! Si-n fiecare zi ce trece suntem liberi, dar nu stim cum sa exercitam acest drept. Si facem ravagii…asupra propriei personalitati si identitati. Toate lucrurile pe care le acceptam si nu le vrem, vor fi lucruri pe care le vom regreta mai tarziu. Si mai tarziu cum vom fi? Batrani si rablagiti? Plini de remuscari si regrete…

Daca nu vedem soarele cand rasare la a noastra fereastra, atunci cine ni-l va indica pe cer? Daca noi vom privi in jos, sau in directia unde privesc toti, cand vom mai putea privi mai departe de cer?

Sunt intrebari retorice, momentan. Poate pe viitor imi poti raspunde.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s