Propria putere

Atunci cand vei realiza ca de fapt, ceea ce conduce actiunile tale este propria persoana, atunci cand vei vrea propriul drum si iti va fi greu, iar obstacolele se vor invarti in jurul tau neincetat si vei realiza ca numai tu le poti dobori, atunci iti vei putea constientiza adevarata putere. Pentru ca tu esti cel care poate lua decizii, mai ales daca te-ai plictisit sa le ia altii pentru tine. Pentru ca tu esti cel care isi poate crea propriul destin, mai ales daca te-ai saturat sa astepti minuni. Minunile exista, insa trebuie sa ai ochii „deschisi” si sa constientizezi prezenta lor. Si sunt frumoase si exista, insa depinde de tine!

In momentul in care actionezi, in directia benefica stabilita de tine, ceva se schimba, iti creezi oportunitati si curaj de a persevera, de a vrea mai mult de la viata, daca asta iti doresti, de a evolua. Pentru ca ne inchidem in noi si nu dezvoltam ceea ce avem, pentru ca ne suparam pe viata si pe altii, pentru ca nu trecem peste, nu vom reusi sa evoluam.

Inspiratia se pierde repede, insa perseverenta si vointa, dar mai ales stilul de viata asigura succesul. Pentru ca iti doresti mai mult, nu meriti sa ti sabotezi sansele, meriti sa te promovezi asa cum stii tu mai bine.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s