Despre toti si toate

… Despre tine, despre mine, despre …

Atunci cand vrei un lucru, obtine-l. Problema nu consta in implementarea celor mai bune strategii de a-l obtine, ci problema principala este, pentru majoritatea oamenilor, deciderea!
Atunci cand te decizi asupra unui aspect: 1. nu ii mai lasi pe ceilalti sa hotarasca in locul tau, 2. iti fixezi un obiectiv inalt pe care trebuie sa-l atingi si 3. avand clar un anumit obiectiv in minte, iti este mult mai usor sa iti stabilesti si urmatorii pasi care te vor conduce la tinta ta. Pentru ca un obiectiv ca si succesul se atinge in pasi marunti si siguri.
Cand ceilalti sunt de parere ca ceea ce faci e de ajuns sau prea mult, cand ceilalti au impresia ca trebuie sa faci ceea ce spun ei sau trebuie sa tii cont de ceea ce gandesc ei, le arati frumos ca habar n-au despre ce vorbesc si ca tu esti cel care conteaza mai presus de tot si ceea ce faci tu este important. Pentru ca esti propriul stapan al vietii tale, pentru ca esti capabil sa gandesti si actionezi pentru tine.
Deci cel mai intelept ar fi sa selectezi ceea ce vrei sa auzi (si te va ajuta pe mai departe in vederea indeplinirii propriilor teluri) si sa fii tu cel care detine controlul asupra vietii tale! Sa fii tu cel care ia initiativa, care se hotaraste sa faca ceva, pentru ca viata poate insemna mai mult decat inseamna in prezent pentru tine, viata inseamna asumarea riscurilor si evolutie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s