Despre puterea de a intelege cum stau lucrurile si acceptarea lor

18628_10203869156188861_6920922985145142025_n

Bineinteles ca fiecare e capabil de a analiza anumite comportamente umane si de a trage concluzii potrivite pe seama acestora, insa nu toti percepem in mod real cum sa ne analizam pe noi insine si mai ales sa ne acceptam. Parca atunci cand ne uitam in oglinda aceasta tinde cat mai mult sa se micsoreze sub ochii nostri si sa dispara efectiv de sub nasul nostru.

Trebuie sa fim proprii nostri manageri! Sa invatam sa transformam un esec in victorie, un defect in calitate. Si pentru asta trebuie sa ne cunoastem mai bine. Adevarul poate fi destul de crud, insa daca tindem sa ne subestimam, pana la urma nu mai vedem in mod clar iesirea din labirintul propriilor temeri si perceptii asupra realitatii. Un mare boomerang asupra temerii este insasi actiunea! Oricare ar fi ea! Sa fii curajos sa gresesti- din ele inveti. Sa fii curajos sa incerci-asa poti invata mai repede! Pana la urma nu e nimeni obligat si mai ales interesat sa te promoveze-decat daca vrea ceva in schimb de obicei. Ce e bine sa stii e ca o poti face, e greu sa accepti, intr-adevar si de asemenea, daca nu incerci nu vei stii…

Ce trebuie sa faci e- sa interactionezi cu lumea, sa inveti mai mult, sa cunosti mai mult, sa vrei mai mult de la tine. Mai sunt si persoane care se supraestimeaza-am intalnit genul asta-care se laudau cu realizari …banale. Insa cei din jur isi dau seama la un moment dat-daca au ceva de invatat de la acea persoana sau nu.

Iesi din zona de confort! Fa-te remarcat, daca nu iti convine unde esti acum, pleaca! Daca nu iit place cine esti acum, schimba-te! Important este sa faci ceva!

Nu mai lua in seama ce zice X sau Y! Tu singur stii ce vrei si daca ai simtit ca vrei sa mergi pe aceasta cale, inseamna ca ai avut intuitia de a schimba ceva in bine. Tu singur stii cel mai bine de ceea ce ai nevoie si cine ai vrea sa fii! Cateodata e mai importanta intuitia decat altceva. Cateodata e mai important ce simti in adancul sufletului decat grijile sau temerile interioare.

Lasă un comentariu