Despre oameni rai si oameni buni

Exista oameni ce trec pe langa tine pe strada, sau cu care convietuiesti ce par a fi de treaba, buni, saritori sa te ajute, dar care in sinea lor vor sa te urasca. Exista colegi, asociati, prieteni ce pot fi invidiosi, gelosi, avizi de putere si te subestimeaza constant. Mai sunt rude, parinti, frati ce pot fi rai, neiertatori si egoisti cateodata. Dar nimeni nu are cum sa afle ceea ce este in sufletul altei persoane pana nu o cunoaste, iar pentru asta  trebuie sa vrea sa o cunoasca. Insa timpul e singura arma ce poate sa iti arate daca o persoana merita atentia ta sau nu. Exista oameni ce au interese comune pana intr-un anumit punct, dupa care se despart definitiv. Exista oameni buni ce cred in alte persoane si vor fericire alaturi de ele, insa atunci cand nu o pot gasi alaturi de ele, se retrag. Exista oameni ce lupta pentru fericirea proprie, insa isi dau seama ca ea nu depinde de alte persoane, pentru ca ele pot dezamagi. Mai sunt si cele care spera in mai bine si sunt credincioase pana in ultima clipa, insa care injura si nu iarta pe alte persoane. Nimeni nu e perfect pe lumea asta. Dar sunt multi ce isi ascund defectele, creand iluzia perfectiunii. Am intalnit si oameni extrem de parsivi ce insinuau un alt tip de adevar-adevarul lor- ce era diferit de realitate, dar ceilalti ii credeau. Urasc nedreptatea, dar ce este drept in lumea asta?

Exista oameni ce se cred zei, dar in realitate sunt praf! Exista oameni ce nu se stimeaza, desi merita multa stima si iubire! Cred ca le trebuie o oglinda! Exista oameni ce nu mai cred, desi au o sutime de motive sa creada in ei!

Cel mai corect ar fi sa ne respectam si sa fim constienti nu de ceea ce nu avem, ci de ceea ce putem dezvolta! Nu de ceea ce suntem , ci de ceea ce putem deveni! Sa fim mai pozitivi si veseli pentru ca avem o tona de motive! Trebuie sa ne respectam si sa ne iubim, in primul rand pe noi si sa lasam gurile rele sa trancane in alta parte. Sa facem ce ne dorim, sa constientizam daca gresim, sa ne schimbam in bine, sa ne dorim mai mult, sa speram si sa cream visele! JUST BE FREE! Doar traim toti sub acelasi cer!

heart sky

Lasă un comentariu